Bal-A-Vis-X Training

bloemblaadjes Een betere focus en concentratie. Letterlijk stevig in je schoenen staan. Je lijf en hoofd in evenwicht. Meer zelfvertrouwen. Als dit niet vanzelfsprekend is, dan is Bal-a-vis-X iets voor jouw kind.
Bal-a-vis-X bestaat uit een serie oefeningen waarbij zandzakjes en balletjes van de een naar de andere hand worden overgebracht. Voor het lichaam langs, achter het lichaam langs. Al jonglerend en stuiterend. Terwijl de voeten meebewegen, al dan niet balancerend op een balansbord. De ogen volgen het zandzakje of het balletje constant en nauwkeurig. Het geluid van de beweging geeft het ritme aan. Het lijkt zo eenvoudig. De techniek luistert echter nauw, en het effect is enorm.

Training met echte resultaten en geschikt voor jong tot oud!

Het zeer effectieve Bal-A-Vis-X is geschikt voor iedereen! Van jong tot oud. Met of zonder psychische en/of leerproblemen. Het is bovendien ontzettend leuk om te doen! Je voelt je na de oefeningen direct een stuk stabieler, je ervaart ruimte in je lijf, en je bent gefocust waardoor het vele malen makkelijker is een taak op te pakken. Je linker en rechter hersenhelft leren beter met elkaar communiceren, en je legt nieuwe neurologische verbindingen aan in de hersenen. Leren wordt zo stukken makkelijker. Perfect dus om te oefenen direct voor het naar school gaan, of nog beter: tijdens schooltijd!


Zeer effectief bij leer-, gedrags- en sociaal-emotionele problemen

Bal-a-vis-X is zeer effectief gebleken bij:
* Leermoeilijkheden (cognitieve integratie wordt bevorderd);
* Gedragsproblemen (gedrag komt tot rust);
* ADD/ADHD (impulsiviteit neemt af, en het vast kunnen houden van de aandacht neemt toe);
* Meer- e/o hoogbegaafdheid (fysieke coördinatie neemt toe en stress neemt af);
* Normaal begaafd zijn (schoolprestaties gaan, met minder inspanning, vooruit).


Voor Scholen:

Bal-a-vis-X is bij uitstek geschikt om te gebruiken binnen de school. Twee maal per week 20 minuten oefenen. Individueel of in een klein groepje en uiteindelijk met de hele klas. Ook iets voor bij jullie op school? Neem vooral contact met mij op!START TRAININGEN
Bikkels in de dop:
Op aanvraag


 

© 2015 Bikkel4kids